Hĺbkové čistenie kobercov? Zvoľte strojovú metódu s kotúčovým strojom Skalica

2223 0
Ako vyčistiť koberec? Ako a prečo?

Dobrý deň,

som  majiteľom hotela v Bratislave a rád by som sa s vami podelil o skúsenosti s firmou A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Skalica  a ich službou čistenia kobercov, ktoré táto firma robí strojovou metódou. Donedávna som si totiž nechával čistiť koberce inou firmou. Tá toto čistenie ale robila metódou extrakčnou. Na kobercoch potom ostávali rôzne fľaky a mapy. Koberce boli čistenie kobercov Skalica škaredé a po bližšej prehliadke som zistil, že nie sú skoro vôbec vyčistené. Povedal som si teda dosť a s toto firmou som ďalšiu spoluprácu rozviazal. V našom hoteli sa totiž dosť často ubytúvavajú významní zahraniční klienti, takže musia pôsobiť reprezentatívne a všetko musí byť dokonalé.

Od svojho známeho som dostal odporúčanie na firmu A SERVIS LIPKA, ktorá čistí koberce strojovou metódou, pri ktorej používa kotúčový stroj. On sám je naviac s ich službami veľmi spokojný. Túto firmu som teda nakontaktoval. Už cez telefón pôsobili pracovníci A SERVISU veľmi príjemne, a pretože som potreboval vyčistiť koberce na tak frekventovanom mieste ako je hotel v centre Bratislavy, tak mi bola ponúknutá aj flexibilita čistenia.

 

 

S tým som sa nikdy nestretol…

 

S tým som sa nikdy nestretol a urobilo mi to veľkú radosť, že táto firma svojim klientom vychádza takto v ústrety. Dohodli sme si s nimi prehliadku hotela, aby videli rozlohu kobercov a mieru ich znečistenia. Po teto prehliadke sme si dohodli na konečnom termíne a tiež na tom, že bude čistenie robené na etapy. Dokonca mi ponúkali aj čistenie počas víkendu. Nemôžem totiž svoj hotel len tak zavrieť z dôvodu čistenia kobercov. Pracovníci firmy prišli  v dohodnuté dni a ihneď sa pustili do čistenia kobercov. Pracovali v skupinkách  snažili sa, aby všetko bolo čo najskôr hotové. Správali sa veľmi priateľsky a vôbec im nevadilo, že sa ich neustále na niečo pýtam.

Tepovanie, čistenie kobercov a čalúneniaK čisteniu kobercov použili chémiu, ktorá krásne voňala a bola aj dezinfekčná, kotúčový stroj a špeciýálny vysávač. Koberce boli nádherne vyčistené, vzdušné a vyzerali ako nové. Dokonca a fľaky po extrakčnej metóde zmizli. Bál som sa, že budú koberce po vyčistení extraktorom zničené, a že ich budem musieť rovno vyhodiť. To by pre mňa znamenalo značné finančné náklady a obmedzenia. Bol som natoľko spokojní, že som s touto firmou ihneď nadviazal spoluprácu. Teraz okrem kobercov využívam aj ich ďalie služby – umývanie okien alebo čistenie podláh, koré je tiež robené strojovou metódou. Pracovníci A SERVISU vždy odvedú precíznu prácu s dokonalým výsledkom.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *