Využitie strojového čistenie kobercov Zvolen v banke

1613 0
ako vycistit ogrcany koberec ? - zdravim, stala sa mi doma nehoda ..

čistenie kobercov Zvolen Vždy mi bolo doma predhadzované, že pracovať v banke nemôže každý, ale iba ten, čo sa bude dobre učiť a zaslúži si to. Jednoducho práca v banke bola u nás doma niečo ako pomyselný cieľ pre moju budúcnosť. Takže ako som tak vyrastala, tak som nad sebou mala dohľad v podobe mojej mamky, ktorá práve v banke pracovala. Keď sa ona vtedy uchádzala o toto zamestnanie, tak mala veľmi  ťažké podmienky pre prijatie. Asi ako každá doba, ktorá má svoje plusy a mínusy. Tak som poslušne zmaturovala a bola som prijatá aj na vysokú školu ekonomickú.
 

Po absolvovaní vysokej školy…

 

Po absolvovaní vysokej školy som práve hľadala nejaké to miesto na zamestnanie. A bola som rada, že práve v tej dobe prijímali aj na nejaký post v banke vo Zvolene. Tak som to skúsila a získala som to miesto. Moja mamička na mňa bola hrdá a pyšná. Je tomu už 10 rokov, čo tam pracujem a som tam veľmi  spokojná. Bohužiaľ, ochorela jedna kolegyňa, ktorá má na starosti zabezpečovanie upratovania a zhora vyšlo nariadenie, že nastal ten správny čas na čistenie kobercov. Kto iný to práve  schytal na starosť  ako práve ja. Takže som sa musela postarať o zabezpečenie upratovacie firmy na čistenie kobercov.

ako odstrániť škvrny z koberca profesionálněNa internete som si prezrela  upratovacie firme na čistenie kobercov v Bratislave. To som ešte netušila, z koľkých firiem vlastne budem musieť vybrať. Porovnávala som ich ponuky a ceny a neskôr som to všetko poslala v tabuľke šéfovi, aby rozhodol, ktorú firmu mám osloviť. Ten rozhodol, že mám objednať služby od firmy A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Zvolen.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *