Koberce sú opäť ako nové! Po tepovaní, čistenie Humenné

3829 0
ČISTENIE, PRANIE-KOBERCOV

Chcela by som sa podeliť o svoju skúsenosť s firmou A SERVIS LIPKA s. r. o., ktorú som si zavolala na čistenie kobercov. Máme malé deti a na kobercoch je to naozaj poznať. Koberce sú plné škvŕn a nečistôt. Niekoľkokrát som sa pokúšala vydrhnúť koberce ručne, kefou, ale bol to vopred prehratý boj, nielen, že je to veľmi namáhavé, ale špinu vnútri koberce nebolo možné odstrániť.

Chcela som niečo, čo naozaj vyčistí koberce do hĺbky a zbaví ho baktérií a roztočov. Chcem u nás doma vytvoriť zdravé prostredie, predovšetkým keď máme dve malé deti.

čistenie kobercov Humenné Na firmu A SERVIS LIPKA, čistenie kobercov Humenné, som dostala kontakt o kamarátky, ktorej deti trpia alergiami a koberce teda necháva vyčistiť niekoľkokrát do roka. Táto firma používa metódu čistenia pomocou kotúčového stroja, ktorá je v boji proti špine a nečistotám jednou z najúčinnejších.
S firmou sme sa dohovorili na termíne, prekonzultovali cenu a priebeh práce. Pani na telefóne bola veľmi ochotná a vykalkulovala mi aj predbežnú cenu.
 

Pracovníci firmy…

 

Pracovníci firmy priviezli veľký kotúčový stroj, pomocou ktorého vstrekli chemický roztok do vlákien koberca. Chémia sa napenila a vytiahla všetky nečistoty z tých najhlbších vrstiev koberca. Potom prišiel na rad vysávač, ktorý vysal všetko nechcené. Vlákna koberca boli zrenovované a koberce sa rozžiarili. Radosť pozerať. Zabralo to menej času než som predpokladala a výsledok je naozaj parádny.

Čistenie, tepovanie koberca s dlhým vlasomNechať si vyčistiť koberec od profesionálov z A SERVIS LIPKA bolo skvelé rozhodnutie.
Ešte raz vám ďakujem a teším sa na ďalšiu spoluprácu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *