Nevíte, jak byste vyčistili koberec, aby opět vypadal jako nový? Obraťte se na strojové čištění. Tepování sedaček Praha.

1481 0
čištění koberců, Praha 9

Blížila se oslava mojí nejstarší dcery a ona už od malička miluje želé. Takže když jsem jí pekla rok, tak to byl každý rok piškot s krémem a želé, protože to měla nejraději a nebudu vám lhát, poměrně mi to vyhovovalo, protože to je na pečení snad to nejjednodušší, co existuje. Ne, že by mě pečení nebavilo, nebo že bych nezvládla něco složitějšího, ale spíš na to už nemám tolik času. Ale tentokrát se mi opravdu nedařilo.

Už od rána, kdy jsem všechno chystala to šlo od desíti k pěti a vrcholem bylo, že se mi želé povedlo ještě neztuhlé vylít na zem. A aby toho nebylo málo, tak na koberec. Snažila jsem se to co nejrychleji vyčistit, ale logicky mi to vůbec nešlo. Nevěděla jsem, co mám dělat, želé bylo navíc zelené barvy, takže to bylo jako řecká tragédie. Nakonec manžel řekl, ať na to kašlu, že si na to po oslavě najmeme úklidovou firmu.

Ale…

Ale když už jsme věděli, že do toho budeme muset investovat peníze, řekli jsme si, že si necháme vyčistit i koberec v obýváku a předsíni, kde už koberce taky nevypadaly nejlíp. Takže jsme hledali na internetu a přečetli hromadu recenzí, abychom měli jistotu, že to nebudou vyhozené peníze. S žádnou firmou, tedy úklidovou firmou, jsme doposud neměli žádné zkušenosti.  A nakonec jsme si vybrali úklidovou firmu čištění koberců, Praha 9, která měla největší počet kladných recenzí.

A my se k nim přidáváme. Protože nás doopravdy zachránili. Po zeleném želé na koberci nezůstala sebemenší památka, a to myslím vážně, ani byste nepoznali, na kterém místě skvrna nebo kde byl výrazněji čištěný. Protože struktura koberce byla na všech místech naprosto stejná. Na čištění použili strojovou kotoučovou metodu a speciální chemikálie. Které hezky provoněly celý byt a říkali, že by po nich měla jít nově vzniklá špína snadno dolů.

Nejprve…

Nejprve koberec dlouho kartáčovali strojem do koberců a čistili, a poté všechnu špínu vysáli velice výkonným vysavačem, čímž koberce zbavili i roztočů. Olejová skvrna samozřejmě zmizla. Byli jsme fakt nadšení, protože s takovým výsledkem jsme nepočítali ani přes všechny ty dobré recenze. Proto tuto úklidovou firmu a její službu čištění koberců všem vřele doporučujeme, protože se jedná o skutečné profesionály.

Od té doby, co nás byli, jsme se rozhodli jejich služby využívat pravidelně, abychom tak prodloužili životnost našich koberců a udržovali stále jejich hezký vzhled. Navíc naše děti jsou všechny poměrně ještě malé a máme tři, takže si to určitě umíte představit, neustále jim něco padá, takže jsou koberce špinavé v jednom kuse. Až se budeme stěhovat, pořídíme si všude podlahy. A do té doby se budeme spoléhat na A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *