Rychlé a efektivní čištění strojové koberců

964 0
Čištění koberců

Jsem perfekcionalistka a ve svém okolí nestrpím žádný nepořádek. Vše musí být perfektně poskládané a vše musí mít své místo. Své okolí tedy udržuji v naprosté čistotě a svěžesti. Proto jsem si i našla muže se stejným cítěním.

V okamžiku společného bydlení přišel problém. Prvních několik týdnů po našem sestěhování panovala až líbánkovská nálada. O vše jsme se dělili, téměř vše dělali spolu, v bytě byla naklizeno, svěže a příjemně.

Pak, ale přišel problém. Příteli zemřel dědeček a zbyla po něm kočka. Kočka byla zvyklá na život v bytě, bylo tedy nesmyslné ji poslat na venkov k přítelovým rodičů. A tak šla kočka k nám.

Tím začalo moje peklo, už po několika dnech byly všude chlupy a to naprosto všude, zašlapávaly se do hustého vysokého koberce. Normálním vysavačem se jich bylo nemožné zbavit. K tomu se přidalo koččino vyhrabávání květináčů, převrhání váz a vytváření z hlíny a vody bahna, které se na světlých béžových kobercích přímo vyjímalo.

 

Naprostým…

Naprostým stropem mé trpělivosti bylo, když kočka měla žaludeční problémy, jak to nazval přítel, a několikrát do týdne se vyzvracela, kam jinam než na koberec. Dál ultimátum zda kočka nebo já byla hloupost, tak jsem vymýšlela plán, jak se kočky zbavit.

Zrovna v to období přítel dostal nového kolegu, který si několikrát posteskl, že dcera by ráda koťátko. Tak doma stačilo několik poznámek a pošťochnutí a kočka byla z bytu.

Nyní bylo potřeba udělat něco s naším příšerně vypadajícím kobercem. Začala jsem přemýšlet o jeho vyhození, ale proč vyhazovat rok starý, pěkný, kvalitní koberec, když by se mohl vyčistit. Nebo spíše snad vyčistit.

 

Začala…

Začala jsem se ptát známých a kolegů jaké mají zkušenosti s odborným čištěním koberců, jelikož sama jsem se na to necítila. Po několika dnech pátrání jsem narazila na služby společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o. Čištění koberců, která inzeruje profesionální, odborné, strojní čištění koberců pomocí kotoučového stroje, který s pomocí kvalitních čisticích přípravků dokáže vyčistit i hluboko zanesené nečistoty. Ihned jsem společnost kontaktovala popsala svůj problém a dohodla se na brzké návštěvě odborníky. Domluva byla okamžitá. Druhý den po zavolání už u nás v dohodnutou hodinu zvonili odborníci.

Veškeré čištění proběhlo v rychlosti a bez zbytečného otálení. Kotoučový stroj pracoval až neuvěřitelně skvěle, veškerou špínu pomocí rotačních kartáčů vyčesal na povrch, který se následně očistil klasickým vysavačem. Výsledek byl úžasný, koberec vypadal jako když jsem se nastěhovala, dokonce ještě lépe. Od té doby A SERVIS doporučuji všem známým a určitě ještě služby využiji.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *