Úklid po výměně oken pro nás není problém a nerozhodí nás ani zaschnutá malta!

1575 0
Čištění koberců

Každý, kdo někdy měnil u sebe v domě okna, ví, že je okolo toho hodně práce. Nejprve je třeba se pořádně připravit, schovat všechny věci, zavřít pečlivě skříně a zabránit tomu, aby se do nich dostal prach. Přitom je třeba chránit i koberce či podlahy, které v místnostech, kde se okna mění doma máme. Lidé na koberce dávají kartony a pokrývají je například i malířskými foliemi, aby se do koberců prach a suť, která při výměně oken vzniká, nedostali. – Čištění koberců

Avšak i přes tuto poměrně pečlivou přípravu nám pak často zákazníci volají a potřebují naši profesionální pomoc s vyčištěním a úklidem koberce. Prach se zkrátka dostane všude. Nedávno se nám ozval mladý pár, který bydlel v nájemním domě a jeho majitel se rozhodl všechny okna vyměnit a dům tak rekonstruovat. Firma, která výměnu oken dělala, spěchala s výsledkem a chtěla mít co nejrychleji hotový celý dům.

Takže…

Takže se s žádným úklidem nezdržovali a všechno to nechali na nájemnících bytů. Právě ti se na nás obrátili s tím, že se prachu z koberců nemohou zbavit. Navíc jim v koberci zůstala zaschnutá malta, kterou řemeslníci používali při montáži nových oken. Naši zaměstnanci v A SERVISU LIPKA s.r.o. Čištění koberců májí však již dlouholeté zkušenosti s úklidem a čištěním všeho druhu, tedy i včetně čištění a mytí koberců.

Své zkušenosti jsme jako společnost získali poskytováním služeb nejen v České republice. Ale také v zahraničí u našich sousedů jako je Slovensko, Německo a Rakousko. Naši špičkově proškolení profesionální a zdatní zaměstnanci při čištění koberce nejprve použili silný kotoučový stroj.

Díky…

Díky jeho rotačním kartáčům pak zapracovali až do vnitřní struktury koberce vysoce účinnou a značkovou chemii zvanou. Ta v koberci spolehlivě ničí veškeré alergeny, bakterie a roztoče. Kromě toho koberec také provoní a dezinfikuje. Ve finální fázi pak naši zaměstnanci použili vysavač značky. Ten totiž zcela perfektně, spolehlivě a téměř do sucha vysává z koberce všechny nečistoty. Drobné částečky prachu a suti nejsou problém.

Zákazníci byli navíc spokojení s tím, že koberec byl nadýchaný a opět získal svůj původní objem. Díky tomu se také prodlužuje jeho životnost. Naši zákazníci nás hned také doporučili svým sousedům v domě, kteří byli vlastně ve stejné situaci jako oni a měli o naše služby zájem. Takže jsem jim také hned ochotně pomohli.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *