Nevyčistitelné skvrny? Snadné odstranění pomocí strojní metody

1111 0
Čištění koberců

Vždy jsem si říkala, že je hloupost kupovat koberce do obytných prostorů. Manžel mě však přesvědčil. Pravdu měl v tom, že na teplo od země a měkké došlapy si člověk rychle zvykne.

Nakonec jsme byly oba spokojeni. Koberce se mi dařilo udržovat na pohled čisté a příjemné. Nikdy jsem se příliš nezajímalo o mikroby a roztoče, kteří se v kobercích hodně usazují. Koberce vypadaly čistě a tak jsem byla spokojená.

Jednou se však přihodila vážná nehoda, manžel v obývacím pokoji zakopl, rozbil si hlavu o stolek a na koberci vznikla obrovská skvrna. Manžel má hlavu jako beran, tedy nic vážného se mu nestalo na pohotovosti mu udělali dva stehy na čele a byl zase jako rybička. Koberec byl však nenávratně zničený. Nenávratně až do okamžiku, kdy mi milá kolegyně poradila A SERVIS LIPKA, s.r.o. Čištění koberců

 Nejprve…

Nejprve jsem byla nedůvěřivá a zkoumala všemožné recenze na internetu, nikde jsem však nic špatného nenašla a tak jsem A SERVIS kontaktovala. V rychlosti jsem sdělila parametry koberce a stav problému. Milá paní na druhém konci mi poradila nejúčinnější metodu a garantovala, že krev neměla být problém a že je dobře, že voláme tako však, kdy je skvrna ještě poměrně čerstvá.

V domluvený čas dorazili zaměstnanci A SERVISU, byly dobře naladěni, usměvavý a přívětivý. S díky odmítli nabízenou kávu a pustili se do práce. Manžel byl příliš zvědavý a tak se díval, jak a s čím pánové pracují. Dozvěděl se tak, že použili kotoučový stroj s vysoce kvalitní kobercovou kosmetikou. Kotouče stroje začesají chemii do koberce a následně i s nečistotami vytáhnou napovrch, který posléze očistí vodním vysavačem a koberec je po uschnutí jako nový.

Upřímně…

Upřímně stav koberce po očištění mi vyrazil dech. Nedokázala jsem uvěřit, že je to opravdu on. Zářil svěžestí a nádherně voněl. Byla jsem také informována o škodlivém vlivu roztočů, kteří žijí v koberci a živý se zbytky kůže, vlasů a potravin, které do něj zapadají a běžným čištěním se odstraní jen velmi těžko.

A proto už navždy volím služby A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *