S A SERVISEM není problém mít krásnou fasádu bez nechtěných obrázků, odstraňování graffiti Praha

1308 0
Odstranění graffiti

Graffiti je velkým tématem a velkým problémem v našich městech a dokonce i vesnicích a na venkově. Graffiti se prostě objevuje všude, kam se dostanou vandalové se svými spreji, všude tam kde jsou lidská obydlí i tam, kde je jenom malé místečko, které se dá posprejovat. Nedávno se na nás obrátili manželé, kteří se před časem přestěhovali z centra města. Jednomu z nich zvýšili plat, tak se rozhodli, že se přestěhují do přírody, která jim tolik chyběla. – Odstranění graffiti

Za nedlouho našli krásný luxusní dům se zahradou, pergolou a bazénem. Pozemek byl ještě nedaleko lesa, takže úplná padára. Dům byl taky ve skvělém stavu. Nepotřeboval žádné větší rekonstrukce a investice. Až na jednu maličkost. Na jedné stěna byl posprejovaný dětmi bývalých majitelů. Byly to pěkné malůvky, žádný vandalismus nebo něco podobného. Význam ale měli jenom pro rodiče jejich autorů a ne pro nové majitele. Ti se rozhodli obrázky odstranit.

Nejdříve…

Nejdříve se ho snažili zbavit svépomocí, ale potom se zjistili, že pouhé přemalování nestačí, protože za čas graffiti vystoupí na povrch. Obrátili se tedy na nás, na A SERVIS LIPKA s.r.o.  Odstranění graffiti, naše firma se zabývá například čištěním podlah, koberců a nebo mytím oken a výloh a odstraňováním plísní. Po telefonické domluvě už nezbývalo, než se pustit do práce. Velkou část graffiti jsme odstranili pomocí čisticích prostředků, a poslední tenkou vrstvu jsme zamalovali barvou, tak aby graffiti nebylo vidět a v budoucnu neprosvítalo.

Po této proceduře jsme aplikovali antigraffitový nátěr. Jde o nátěr, který zajistí účinnou ochranou proti dalším malůvkám a nápisům. Nátěr vytvoří na fasádě ochranný filtr, který zabrání hloubkovému usazení spreje do omítky. Takže pokud se na něm graffiti znovu objeví, její odstranění je bezproblémové. AGO nátěr navíc fasádu zafixuje tak, že při odstraňování graffiti se nezmění její barva ani struktura. Nepředpokládáme sice, že by v těchto končinách chtěl dům posprejovat někdo jiný, než jeho obyvatelé.

Ale…

Ale co kdyby. Jistota je jistota. Znáte to. Odstranění graffiti i nanesení AGO nátěru proběhlo úplně bez problému. A naši zákazníci byli velice spokojení. Kdo by taky nebyl, v tak krásném domečku na úžasném místě. Naše firma A SERVIS patří ke špičce v oboru a to nejenom co se týká řešení problému s graffiti. Nabízíme také jiné služby.

To ne jenom v České republice, ale také v Rakousku, v Německu a na Slovensku. Za dlouholetou praxi jsme si vybudovali dobré jméno a vymysleli vlastní postupy úklidů, které jsme dovedli téměř k dokonalosti. Díky tomu můžeme našim zákazníkům nabídnout jedinečné služby, které jiné firmy vůbec nenabízejí, nebo je nabízejí velice draze.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *