Pokud máte problémy s plísní, pomůžeme vám se o to postarat. A to díky nátěru LSG

1182 0
Kondenzace vody a plíseň na oknech

V naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízíme řadu služeb a jednou z nich je i odstraňování plísní. S plísněmi jsou vždy problémy, obzvlášť ve starších domech. Lidé si mnohdy ani neuvědomují, jak velice málo stačí k tomu, aby se vytvořilo nadměrné vlhko a tím i následně plíseň. Například dospělý člověk vydá ze svého těla během jedné noci až 1,5 litru vody ve formě vodních par. K tomu připočtěte páru z vaření, sprchování a podobně. K velkému vlhku výrazně přispívá i sušení prádla. A dokonce i velké množství pokojových rostlin.  

Dá se tvrdit, že jedna čtyřčlenná domácnost vyprodukuje denně mezi 12 až 20 litry vody a toto množství by mělo být pohlceno vzduchem v domácnosti. Pokud uvidíte na vašem okně kapičky vody, která vznikla z páry, tak už na nic nečekejte, protože to už mnohdy bývá pozdě. Vlhko se začne kondenzovat a plíseň je na světě. Kondenzace vody a plíseň na oknech je velký problém, který trápí mnoho lidí.Naštěstí si s tím umí naši zaměstnanci bez problému poradit.

Při…

Při odstraňování plísni praktikují následující postup. Na povrchy napadené plísní nanesli běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy. Které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky prý aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

Někdy se stane, že je plíseň velice rozšířená, tak je třeba, aby byla zeď nejdříve mechanicky ošetřit a poté dát nový nátěr a až poté dát protiplísňový nátěr LSG. S tímto nátěrem vám dokážeme zaručit, že se s plísněmi už nebudete muset potýkat. Naší poslední zakázkou bylo odstraňování plísní v šatně divadla, kde se chystali a převlékali herci.

Nejprve…

Nejprve se ji snažili pracovníci divadla odstranit sami, ale moc se jim to nedařilo, což nás nijak nepřekvapovalo. Je těžké se svépomocí o něco takového postarat, aby se plíseň už nevrátila. Takže je pochopitelné, že se obrátili na nás. Pro naše zaměstnance však plíseň nebyla žádnou překážkou, bez problému ji odstranili vše pak natřelis nátěrem LSG.

Od té doby jich nemají s plísní problém. Což bylo naším cílem. A když jsou spokojeni naši zákazníci, jsme spokojeni i my. Protože není pro firmu lepší vizitka než spokojený zákazník. Naše služby realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku, takže za vámi dojedeme kamkoli, kam potřebujete, i kdyby to měla být ta nejmenší vesnice. Jsme tu pro vás.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *