Po stavební čištění podlah, odstranění vápenatých a cementových povlaků a závojů. Voskování Praha

1066 0
Voskování, mytí podlah

S kamarádkou jsme vždycky snily o vlastní kavárně a konečně jsme měli jak dostatečné množství peněz, tak i vhodný prostor, a to dokonce v centru města. A protože jsme chtěly, aby před otevřením bylo vše perfektní, snažily jsme se ze všech sil, aby vše bylo hezky vyčištěné a hezky nazdobené. Ale s podlahou jsme si nevěděly rady. Předchozí majitelé se o ni zjevně pořádně nestarali.

Takže to podle toho taky tak vypadalo. A to jsme se opravdu snažily, nakoupily jsme i řadu čisticích prostředků (které nebyly zrovna levné) a stejně to bylo k ničemu. Tak jsme si řekli, že si na to najmeme úklidovou firmu. Tak jsme se poptaly našich známých a kamarádů, jestli neznají nějakou dobrou firmu a dva nezávisle na sobě mi doporučili úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.  Ještě než jsme jim zavolali, jsme si jejich kvalitu ověřili na internetu, kde jsme je četně našly hlavně v rubrice Voskování, mytí podlah.

Měla…

Měla na diskusních fórech vynikající hodnocení, všude to byla jen samá pozitivní recenze. Tak jsme měli jistotu, že nám bude nabídnuta dobrá kvalita. A jeden kamarád nám dokonce pomohl vše zařídit. Kontaktovali jsme proto zaměstnance a domluvili si s nimi termín čištění. Zaměstnanci působili hodně odborně a profesionálně. Takže se mi docela ulevilo a měl jsem jistotu, že chvála na internetu byla opodstatněná.

A skutečně byla, tuto firmu můžu všem jedině doporučit. Na čištění měli takový velký kotoučový stroj, který dokázal z podlahy dostat veškerou špínu a jeho štětiny byly zároveň i šetrné. Takže nedošlo k poškrábání podlahy. Byla jako nová, krásně lesklá. Nechali jsme si ji od nich i navoskovat, aby vydržela čistá déle a další výhodou tohoto vosku je i protiskluzový efekt. Což je super. Protože když nesete nějaké nápoje či kávu a máte toho hodně, tak mít pevnou půdu pod nohama je určitě super.

Od…

Od zaměstnanců jsem se dále dozvěděla, že tyto kotoučové stroje se používají mimo jiné i na čištění linolea, plavoucí podlahy i dlažbu. Tímto bych chtěla všem jejich čištění podlah doporučit, protože odvedli skvělou práci a já s kamarádkou si je skutečně nemůžeme vynachválit. Zaměstnanci byli navíc velice milí, velice dobře se nám s nimi pracovalo. Mají příjemné a profesionální vystupování, snaží se vám ve všem vyjít vstříc a domluva s nimi je naprosto bezproblémová.

A podlaha po jejich čištění vydržela čistá opravdu dlouho a navíc se nám mnohem lépe udržuje, což je perfektní. Nemusíte se bát, že by došlo k přesouvání termínu nebo k nějakým dalším nedorozuměním. Proto je všem vřele doporučujeme. Své služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má firma skutečně široké pole působnosti.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *