Zachytťte včas invazi černé plísně na zateplené fasádě: dezinfekce, čištění, nátěr proti plísni

1040 0
Čištění fasád ve výšce

Vždycky jsem byla perfekcionistka. Takže když naše fasáda začala vypadat špinavě a dokonce se na jednom místě udělala plíseň, tak jsem z toho docela šílela. Snažila jsem se to vyčistit, ale jakýkoli přípravek, který jsme vyzkoušela z drogerie nebo obchodu, prostě nepomáhal. Tak jsme si řekla, že si na to najmu nějakou firmu, která by rovnou vyčistila celou fasádu. Protože tak či tak jsem s jejím stavem opravdu nebyla spokojená.

Moje kamarádka mi doporučila úklidovou firmu Čištění fasád ve výšce. A ti se o to dokázali postarat. Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný.

Životnost…

Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Garantovaná záruka je 2 roky. LSG-nátěr proti plísním je nejúčinnější prostředek k trvalé ochraně proti mikrobiálnímu napadení. A díky tomu moje plíseň zmizela. Jedná se o opravdu nejúčinnější prostředek, pomocí kterého můžete nežádoucí plíseň odstranit. A doporučuji, abyste si LGS opatřili i v případě, že zatím problémy s plísněmi nemáte.

Protože prakticky na všech zateplených fasádách asi cca po 6 letech se objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach. Tento problém spočívá v tom, že na polystyrénu je na mřížce a lepidle, jemně strukturovaná omítka cca 2,5 mm / milimetru/ a to je jeden z hlavních problémů.

Na severní…

Na severní, nebo západní straně nesvítí, nebo nesvítí tolik sluníčko a tato omítka je stále vlhká. Tato vlhkost se ani nemůže přirozeně vsakovat do hloubky, tak jako i klasické omítky, která má cca 2-3 centimetry a ještě je pod ní materiál, tvárnice, cihly, siporex, a další/, který si umí vlhkost nasát a potom ji v příznivých podmínkách vydýchat.

Teplo, vítr, mráz a atd. A pokud je tato jemně strukturovaná omítka stále vlhká, tak se zákonitě objeví plísně. A proto je lepší mít LSG. Tato firma realizuje své služby nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má firma opravdu široké pole působnosti. A já po této zkušenosti na ni rozhodně nedám dopustit. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *