Čím odstraníte skvrny a fleky na koberci

1935 0
Čištění koberců Praha 9

Nevím, zda máte taky takovou zkušenost, ale mám pocit, že moje děti skoro ke všem jídlům potřebují jako doplněk kečup. Tedy, pokud to není sladké jídlo. Je samozřejmé, že jídlo musí sníst v kuchyni a nenosí ho do pokoje. Jenže tentokrát, když mé děti hlídala babička, dovolila jim si sníst párky s pečivem v pokojíčku, dokonce jim to tam sama donesla. Jenže bohužel nedala jim na talířek trochu kečupu. Tak syn prý ochotně utíkal do kuchyně pro celou láhev kečupu.

Jenže ouvej, syn zakopl, spadl a obsah celé sklenice byl v tu ránu na koberci. Babička se snažila sice koberec ihned vyčistit prostředky, které u nás doma našla, ale bez úspěchu, skvrna zůstala. A byla snad ještě větší, než když se kečup vylil. Rozmazaná byla skoro všude. Jelikož byl koberec taky zašlapaný, dohodli jsme se s manželem, že ho necháme profesionálně vyčistit, děti přeci mají mít pokojíček čistý. Tak trochu jsme se poptávali po našich známých, jaké kdo má zkušenosti,ale nakonec jsme vybrali firmu na internetu.

Nakonec…

Nakonec firma, kterou jsme vybrali, byla sice o něco dražší než ostatní firmy, ale zase je všichni opravdu moc vychvalovali a tak jsme vybrali specialisty na Čištění koberců Praha 9. Jejich  metoda čištění koberců  kotoučovým strojem patří mezi nejúčinnější metody čištění koberců. Jejich chemie působí také dezinfekčně a váže na sebe veškerou nečistotu a ničí mikroorganizmy, takže čištění je vhodné i k odstraňování roztočů, které mnohdy dráždí alergiky.

Což bylo to, co jsme potřebovali a přišlo nám to do dětského pokojíčku jako skvělé plus toho, že je necháme vyčistit. Na emailovou poptávku zareagovali okamžitě s naceněním poptávané zakázky, domluvili jsme si  termín čištění, který nám vyhovoval. Přijeli v dohodnutý čas a po shlédnutí koberce  se hned se pustili do práce. Nanesli chemii na celou plochu koberce,  nechali ji  nějakou dobu působit, následně ho začali kartáčovat těžkým kotoučovým strojem s hustým kartáčem. A to dělali tak dlouho, dokud koberce nebyly opravdu čisté.

Na závěr…

Na závěr pustili vysoce výkonný vysavač, kterým všechnu pěnu odsáli pryč.  Koberec vypadal nádherně, celý  byt se  krásně provoněl. A od té doby se i snadněji udržuje. Tato firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. nabízí celou škálu služeb, konkrétně například čištění a voskování podlah, mytí oken a čištění čalounění, dokonce i čištění fasád a grafitů s použitím nejmodernějších čistících prostředků.

Zaměstnanci této úklidové firmy jsou profesionálové, navíc velmi milí a příjemní. Nemám ráda nepříjemné lidi, kteří vykonávají jakoukoliv službu, i když odvádějí dobrou práci. A po této zkušenosti ji musím všem opravdu doporučit. Své služby realizují po celé České republice, na Slovensku, v Německu a v Rakousku.  Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich internetové stránky.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *