Nemůžete se zbavit špíny na koberci? Strojové čištění se o to určitě postará

1272 0
Brno, čištění koberců

Při zařizování našeho domu si manželka prosadila koberce, i když mě se ten nápad bůh ví jak nezamlouval. Věděl jsem, že s tím bude hrozně moc práce protože, protože koberce jsou vždy horší na údržbu než podlaha. Na podlahu, když se vám něco vylije nebo jakkoli umaže, vezmete mop a máte podlahy zase v pořádku, ale s koberci je to vždy mnohem náročnější. Ale je zase pravda, že pokud si jej nezašpiníte, tak vysávání je lehčí než vytírání podlah.

Ale jelikož máme dvě děti a ještě jsme si pořídili většího psa, tak to už jsme čistým kobercům mohli dát sbohem. Koberce byly pořád špinavé, ať jsme s tím dělali, co jsme dělali. Špína se koberců držela jako klíště. Takže bylo potřeba vyhledat nějakou úklidovou firmu, která by se o to postarala. Můj kolega z práce mi doporučil úklidovou firmu Brno, čištění koberců, od které si prý nechává čistit koberce už roky.

Než…

Než jsme jim zavolali, tak jsme si ještě jejich reference ověřili na internetu. A všude, co jsme o nich četli, byli pouze samá pozitiva. Opravdu, byla to jedna kladná recenze za druhou, tak jsme naznali, že to za to bude stát, i když jejich metoda čištění kotoučovým strojem nepatří zrovna k těm nejlevnějším. Zavolal jsem jim a domluvil s nimi termín mytí, kalkulaci a všechny ostatní náležitosti. V daný termín přijeli a pustili se do práce.

Po poměrně krátkém čase mi řekli, že už mají hotovo. Což mě opravdu příjemně překvapilo, protože jsem čekal, že taková procedura trvá mnohem déle. A rozhodně nemůže být řeč o tom, že by svou práci odbili. Koberce byly krásně vyčištěné a tím, že jsme je neměly ani dlouho, tak vypadaly zase jako úplně nové. Navíc říkali, že po použití jejich chemikálií se špína už nebude tolik usazovat a měli pravdu, protože když teď něco dětem spadne na zem, tak to manželka vydrhne bez větších problémů.

Proto…

Proto můžu tuto firmu všem jedině doporučit, protože odvedli opravdu vynikající práci. Zaměstnanci z A SERVIS LIPKA, s.r.o. byli opravdu milí, vstřícní a slušní, takže pokud se na ně obrátíte, budete mít co dočinění s opravdu profesionální společností. Domluva s nimi byla perfektní a dost mě překvapila i rychlost jejich jednání.

Jeden den jim zavoláte a řeknete, co potřebujete a prakticky hned druhý den máte vyřízenou objednávku. Proto nemám vůči jejich službě strojového kotoučového čistění žádné výhrady. Tato firma se dále zabývá i čištěním podlah, mytí oken a odstraňování plísním a graffiti. A to vše realizuje po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *