Hledáte něco účinného na vyčištění fasády od řas a plísně?

1296 0
Čištění plísní, fasády Olomouc

Vlastníme…

Vlastníme v rodině vinný sklep a nedávno jsme řešili tu záležitost, že jsme potřebovali vyčistit jeho fasádu. Protože na ní bylo vidět, že ty dobré časy už měla opravdu dávno za sebou. Protože kromě špinavých a divných map na ní byla i plíseň. Ale nedařilo se nám to vyčistit, ať jsme zkoušeli všechno možné. Takže jsme došli k závěru, že bude nejlepší, když tento úkol předáme někomu jinému. Nejlépe nějakým profesionálům. A našli jsme firmu, která se o to postarala. Jde o Čištění plísní, fasády Olomouc a byli jsme s nimi spokojeni skutečně ve všech ohledech. Při odstraňování plísni praktikují následující postup. Na povrchy napadené plísní nanesli běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas.

 

Po zaschnutí…

Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky prý aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Někdy se stane, že je plíseň velice rozšířená, tak je třeba, aby byla zeď nejdříve mechanicky ošetřit a poté dát nový nátěr a až poté dát protiplísňový nátěr LSG. A já ho můžu všem jedině doporučit, protože díky němu máme skutečně pokoj. Plíseň zmizela a od té doby se neobjevila. A když jsme viděli, jak snadno plíseň vzniká a kolik starostí s jejím odstraňováním je, tak jsme se rozhodli si dát nátěr dát všude, kde hrozilo, že by se plíseň mohla objevit. S firmou jsme byli moc spokojeni, odvedli vynikající práci. A jsou navíc opravdu moc milí a ochotní.

 

Nenapadá mě…

Nenapadá mě nic, co bych jim mohla vytknout. Tato firma navíc realizuje spoustu dalších služeb, jako je i odstraňování graffiti, mytí oken a výloh a čištění koberců a podlah. Takže pokud hledáte něco z úklidových služeb, zde jste na správné adrese. Navíc své služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu se podívejte na jejich internetové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste z úklidových služeb mohli potřebovat. A to i za dostupnou cenu. Je pravda, že firma nepatří k těm nejlevnějším, ale věřte mi, vyplatí se do těch služeb investovat. My jsme se na ně určitě neobrátili naposledy. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *