Výlohy a okna mohou být neustále krásně lesklá.

967 0
Mytí výloh Praha

V naší…

V naší základní škole máme hodně oken a samozřejmě jsou nestále špinavá a zapatlaná. Hlavně ta, kde probíhá i školní družina. Jenže uhlídat tolik dětí je prostě nemožné, to jste rádi, že je uhlídáte, aby něco neprovedly nebo se nezranily, takže nějaká starost o čistotu oken je opravdu stranou. Jenže ta okna už začínala vypadat opravdu blbě a pro uklízečky to bylo opravdu až moc práce. Samozřejmě se o vše pravidelně starali, ale toto už bylo zkrátka nad jejich síly. Tak jsme si řekli, že si ta okna necháme vyčistit od nějaké úklidové firmy a zařizování padlo na mou hlavu. Ale neměla jsem se žádnou zkušenosti a ani moje kolegyně ne. Takže jsme byli odkázané na internet. Netrvalo to moc dlouho a narazila jsem na firmu, kterou všichni moc vychvalovali. Šlo o mobilní myče z Mytí výloh Praha. Zavolala jsem jim, slečna na centrále byla moc milá a hned mi nabídla termín, řekla, jaká bude předběžná cena a všechny ostatní informace, které jsme chtěli vědět.

 

A jejich…

A jejich práce byla stejná jako jejich smysl pro organizaci. Okna vyčistili perfektně a lesknou se jako zrcadlo. Nenašli byste na něm jedinou šmouhu. Pak na okna ještě dali impregnaci, aby se tolik nešpinila, a byla pro mě tak snáze udržovatelná. Což bylo to, o co nám šlo, aby s tím uklízečky už neměly tolik práce a okna byla neustále čistá. A uklízečky si to nemohou vynachválit. A my ostatně taky ne. Navíc jsme byli i velmi spokojení s chováním zaměstnancům. Všechno jim to zabralo minimální čas a my tak s tím nezabili celý den. Byli velice milí a profesionální, o žádné nevrlé lidi vůbec nešlo.

 

Tímto…

Tímto můžu službu mytí oken jedině doporučit, protože odvedli opravdu vynikající práci a i za přijatelnou cenu. Super je, že nabízí i řadu dalších služeb, takže pokud chcete vyčistit koberec, podlahu, nebo třeba plíseň, jsou vám k dispozici, všechno mají více rozepsané na svých internetových stránkách. My je určitě využijeme na čištění koberců, protože ty by si taky už zasloužily nějaké pořádné vyčištění. Vlastně hodně, takže to nebude trvat dlouho, než se jim zase ozveme. Opravdu tuto firmu všem doporučuji, byla jsem s nimi spokojená skutečně ve všech ohledech. A jsou dostupní nejen pro celou Českou republiku, ale i pro Slovensko, Německo a Rakousko. Takže je vidět, že má firma opravdu široké pole působnosti a odvádí vynikající práci, když má uplatnění i v zahraničí. Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich webové stránky. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *