WPC terasa okolo bazéna

3270 0
wpc-terasa-bazen-zahrada-07

Trápi vás výber vhodného obkladu pre bazénovú terasu? Hľadáte niekoho, kto by postupoval pri obkladaní profesionálne a spoľahlivo? Naša firma ayyasalmet.sk vám s radosťou pomôže! Ako, na to sa spoločne pozrieme.

Drevoplast, alebo WPC materiál, sa v priebehu rokov stáva čoraz viac obľúbeným. Dôvodom je nevyčerpateľný zoznam výhod, ktoré poskytuje. Zrejme viete, že kvalita obkladu závisí od materiálov pri výrobe. Od nášho obkladu z drevoplastu však možno očakávať kvalitu vyššej triedy, ktorá vás nesklame a presvedčí o jeho užitočnom využití. Prečo je drevoplastový obklad kvalitný? Z čoho pozostáva? Skladá sa z dvoch zložiek, plastu a drevených vlákien. Podiel drevených vlákien zabezpečuje pevné a pružné vlastnosti dreva, plast odbúrava všetky neduhy, s ktorými sa drevo ako stavebný materiál spája. Žiadne triesky, hniloba, nerovnosti ani drevokazný hmyz! Výrobky z drevoplastu sú trvanlivé, odolné pred vlhkosťou a údržba je nenáročná. Nemusíte sa trápiť olejovaním ani lakovaním. Svoj prvotriedny vzhľad si ponechávajú skrátka po celú dobu. Aké druhy drevoplastu nájdete v našej ponuke? Predkladáme WPC dosky v hladkom a vrúbkovanom prevedení. Čo viete povedať o procese obkladaní? Realizáciu bazénových terás uskutočňujeme profesionálne a pohotovo. Ochotná komunikácia so zákazníkmi je samozrejmosť. Okrem predností, ktorými sa drevoplastový materiál vyznačuje, ponúkame zákazníkom zľavu až 20% na uvedené terasové dosky a obkladanie bazénovej terasy!

Chceli by ste ekologický obklad bazénovej terasy s jedinečným vzhľadom dreva? Alebo plánujete novú terasu okolo bazéna? Odpoveď predstavuje kvalitný a pevný drevoplastový materiál, s ktorým vás zoznámime na našom webe ayyasalmet.sk!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *