Svůj problém jsem vyřešil u jedné skleničky vína. Čištění fasád

932 0
čištění fasád

Založil jsem firmu, která vyrábí obaly z různých materiálů. Včetně těch ekologických a zkompostovatelných. Sídlíme ve dvoupatrové budově, a ještě donedávna jsme sháněli firmu, která by po rekonstrukci pomohla s mytím oken. Jak jsem psal výše, budova je patrová. Máme sice dost svých pracovních sil, ale ne každý snese práci ve výšce. Bylo třeba vyhledat profesionální pomoc. Tuto nelehký úkol, jsem si jako majitel firmy vzal na starost osobně a začal jsem obvolávat úklidové společnosti, ale i své známé a přátele a vyptával se na nějakou slušnou firmu, která má s prací ve výškách zkušenosti. Výsledek však nebyl valný. Po hodinách a hodinách hledání jsem neměl nic, čeho bych se chytl. Až jednou u skleničky vína z kamarádky vypadlo, že by mi možná mohla pomoci. Vzpomněla si totiž na profesionály z firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., kteří zajišťují mytí oken ve výškách. čištění fasád

mytí oken cena za m2cena mytí okenvýškové práce

Opsal jsem si kontakt…čištění fasád

Opsal jsem si kontakt a hned další den jsem do firmy zavolal. Probrali jsme vše potřebné, dodal jsem informace o rozměrech a dostupnosti oken a dohodli jsme se na vhodném termínu. Velmi ochotná slečna mi vše vysvětlila, a ještě nabídla jednu službu – impregnaci skel a prosklených ploch. A těch je v našem podniku docela dost. Tato údržba je prý velmi výhodná, nejenže ušetří finance naší firmy, ohledně vydání za mytí oken, ale co více, prodlouží i jejich životnost.

ceník mytí okenjak vyleštit oknajak vyleštit okna bez šmouh

Tato nano technologie…

Tato nano technologie je založena na principu lotosového efektu. To znamená, že okna a výklady mají samočisticí efekt. Prach a špína se shlukuje do kuliček a ty samovolně prouděním vzduchu odlétají z takto ošetřených ploch. Tato nabídka mě velmi zaujala, a tak jsem souhlasil. Zpětně mohu říci, že jsem snad nemohl udělat lépe. Postupovali opravdu profesionálně. Byli maximálně pečliví a dochvilní. Navíc jsou to velmi příjemní lidé. Nic nebránilo tomu, abych si s nimi domluvil i čištění fasád.

jak na mytí okenčím umýt oknapřípravky na mytí oken

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *