Pro kvalitní ošetření a impregnaci průmyslových podlah je strojové čištění jako stvořené

759 0
Impregnace průmyslových podlah Olomouc

Před časem jsem řešil čistotu podlah ve svém bytě. Domácí práce příliš nemusím, ale také si zároveň myslím. Že chlap by neměl na pořádek a čistotu rezignovat. Procházel jsem tedy web a hledal firmu, která by mi pomohla. Až jsem narazil na stránky konkrétní úklidové společnosti s množstvím pozitivních odkazů a doporučení spokojených klientů. Se zaujetím jsem ještě téhož dne do firmy A SERVIS zavolal. Díky internetu, a vlastně také díky velké náhodě, mi tip vyšel doslova na 100%  plus ještě nějaké ty drobné k tomu. Moje podlahy se po několika hodinách odborné práce úplně proměnily a vypadaly nesrovnatelně lépe. Než když je jednou za týden umyji. V úklidové a čistící společnosti A SERVIS jsem našel skvělý zdroj odborné a profesionální pomoci, která byla jakoby stvořená přímo pro mne. Tato slova říkám zcela záměrně, neboť tato firma se úspěšně nevěnuje pouze podlahám.

Odborní pracovníci profesionální firmy A SERVIS dají kvalitně rovněž do pořádku koberce, čalouněný nábytek, okna, výlohy a prosklené fasády. Kromě toho odborně zlikvidují nevzhledné graffiti na fasádách. Či zdech, vlastní certifikaci pro práci ve výškách, vyčistí žaluzie, rolety, dají precizně do pořádku bytové i jiné prostory po stavebních činnostech. Pokud máte problém s plísněni, i v tomto ohledu se na ně můžete plně spolehnout. Zkrátka a dobře, jedinečná odborná pomoc všem, kteří si váží svého času i energie, a zárověň očekávají nekompromisní kvalitu, důvěru a skvělý výsledek.  Moje výborné zkušenosti zřejmě sdílí i značné množství dalších spokojených klientů. Neboť tato společnost má po třiceti letech úspěšné praxe i mezinárodní renomé. S jejich odbornými službami tak jsou spokojeni klienti nejen v České republice, ale také na Slovensku, v Německu nebo v Rakousku. To jsou prostě fakta, která přesvědčí i toho největšího pochybovače nebo pesimistu.

A…

A to jsem se vlastně ještě nezmínil o tom hlavním, tedy o mých zkušenostech s jejich jedinečnou metodou strojového čištění podlah. I když by se zdálo, že slovní spojení „stroj a podlaha“ se k sobě zrovna nehodí, opak je pravdou! Strojové čištění podlah v podání společnosti A SERVIS má ty nejvyšší známky kvality, neboť je spolehlivé, účinné a také bezpečné. Vlastník jakékoliv ošetřované podlahy může být zcela v pohodě. Nehrozí žádná nízká kvalita, žádné zašlapané skvrny, či fleky, a už vůbec ne nějaké děsivé mechanické škrábance nebo poškození. Stále ještě v podvědomí amatérů nebo i firem převládá dojem. Že podlahy snesou všechno. Ať už nevhodný tvrdý, či ostrý kartáč, nebo kdejaké neznámé čistidlo bez etikety.

Tato rizika se mohou uživateli šeredně vymstít. A vrátit takto nekvalitně ošetřené, nebo snad i poškozené podlahy do původního stavu stojí nemalé investice. Ba mnohdy je to bez výměny celé podlahy i nemožné. Ze strany úklidové a čistící společnosti A SERVIS se žádný klient takových karambolů obávat nemusí. Jednokotoučový, zároveň účelně masivní čistící stroj, je totiž ve správných rukou profesionálů, kteří jej v praxi úspěšně použili určitě více jak tisíckrát. Vždyť tento stroj je odborníky po právu označován, jako jediné zařízení podobného typu. Který s přehledem zvládne generální vyčištění každé podlahy do sebemenších detailů. Však také podlahy zákazníků tento silný stroj nečistí sám. Bez pomoci vysoce kvalitní, účinné a zároveň šetrné chemie, by to rozhodně nešlo! Tato chemie je specialisty firmy  vždy pečlivě a přesně vybírána, a to dle konkrétního typu podlahy a jeho materiálových vlastností.

Zkrátka…

Zkrátka, klient nemusí mít obavy z žádných negativních chemických reakcí – odborníci této firmy přesně vědí – čím, proč, kolik a jak! Profesionálové společnosti Impregnace průmyslových podlah Olomouc, pracují ve většině případů se zásaditou chemií, neboť je účinná a téměř univerzální. Pokud ovšem objednávka klienta zní na vyčištění podlah po řemeslnících a stavebnících, musí nastoupit do první linie chemický prostředek kyselého složení. Pro svou mnohem větší účinnost a agresivitu si skvěle poradí se stavebními nánosy, jakými je beton, malta, silikon, lepidla, či barva. Samozřejmě, ani s touto silnou chemií nehrozí čištěné podlaze žádné nebezpečí – zkušení odborníci z této firmy dokonale poznají jakou koncentraci chemického prostředku mohou použít, aby nevzniklo sebemenší nebezpečí jejího poškození.

Rovněž chemii kyselého složení striktně vyloučí z čištění podlahy, pokud je z přírodního kamene, neboť tato agresivní chemie by kámen nevratně poničila. Ve chvíli, kdy je povrch čištěné podlahy důkladně vykartáčovaný, nebo-li vydrhnutý, přichází  správná a důležitá chvíle pro další jedinečné strojní zařízení. Jedná se o třímotorový vysavač s extrémní sací silou, který je zároveň k podlaze velmi šetrný. Spolehlivě a důsledně nejen odstraní veškerou uvolněnou špínu, mastnotu a zbytky úporně zašlapaných nečistot, ale s přehledem odsaje také zbytky vody a použité chemie, která zůstala na podlahové ploše. Zde na tomto místě mohu potvrdit – neboť osobní zkušenost je k nezaplacení – že společnost A SERVIS skutečně dodržuje svůj závazek garance kvality a bezpečnosti čištění při použití skvělého kotoučového stroje, účinné chemie a výkonného vysavače. Na konci strojového čištění byly všechny podlahy dokonale čisté, bez jediné chybičky, kdy každého musel upoutat jejich dokonalý a svěží vzhled.

Tito…

Tito vysoce kvalifikovaní pracovníci jsou spolehlivou jistotou výsledné špičkové kvality, neboť se věnují celé technologii odborného ošetření podlah s tou nejvyšší možnou pozorností. Po dokončení odborného strojového vyčištění by se už mohlo zdát, že je důvod k plné radosti a spokojenosti. Ovšem, pozor! Pracovníci firmy A SERVIS přesto ještě nedoporučují používat takto skvěle vyčištěné podlahy. Důvod? Podlaha je v tomto stádiu velice zranitelná, a v klientově zájmu ještě vyžaduje přiměřenou formu ochrany vyčištěného povrchu. Určitě se proto vyplatí – po každém důsledném vyčištění podlahy strojovým způsobem – odborně je zakonzervovat speciálním průmyslovým polymerem, nebo-li moderním voskem. Tato činnost je firmou realizována procesem tzv. fluatace, kdy je na suché a čisté podlahy aplikováno několik vrstev kvalitního polymeru. Tento progresivní vosk je zárukou, že se podlaha nebude předčasně špinit a dlouhodobě si udrží svůj jedinečný vzhled. Společnost A SERVIS používá skutečně kvalitní matný, nebo pololesklý vosk německé renomované značky PKD. Podlaha tak získává optimální pružnost a odolnost, přičemž rovněž vyniká protiskluzovými vlastnostmi, což představuje pro klienta důležité technické parametry.

Na…

Na podlahové ploše se polymer projevuje jako jedinečný, maximálně funkční protektor. Podlaha je nyní odolná proti poškrábání, proti důsledkům nešetrného zacházení, nebo dokonce proti chemickému poškození. Protiskluzové vlastnosti navíc zvyšují bezpečnost při samotném pohybu po povrchu podlahy, což velice ocení rodiče skotačících dětí nebo senioři. Navíc, odborně zakonzervovaná podlaha – díky kompaktní vrstvě ochrany se mnohem lépe, rychleji a komfortněji udržuje. Sám za sebe nemohu tvrdit, že bych se o své podlahy nějakým způsobem nepostaral sám, ale proč dělat něco, co by nakonec stejně nebylo podle mého gusta? Dělat práci polovičatě a myslet si, že to je normální – to přece nemá žádnou logiku! Proto jsem nyní plně spokojený, že si profesionální úklidová a čistící společnost A SERVIS vzala moje podlahy do parády! Dnes podlahy doma prožívají své nejlepší období – jsou v dokonalé kondici, odolné a jedinečně chráněné, takže spolehlivě vydrží se svým svěžím vzhledem a báječnou čistotou celé měsíce. Určitě už tušíte, co udělám potom… Ano, oslovím odborníky firmy A SERVIS  a domluvím další návštěvu. Jednoduché, účelné a rozumné řešení, že? Vždyť to můžete zkusit i vy. Osobně jsem přesvědčen, že mi dáte zcela za pravdu.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *