I stylová web kavárna má mít čisté a zářivé výlohy

1315 0
Umývaní výloh Praha

Když jsme s naší web kavárnou začínali, byl jsem i přítelem upozorňován, že ten nápad má jednu chybu. Zřídit takový „azyl“ na poschodí vysoké prosklené věže spíše zákazníky odradí, než-li přiláká. Jenže pravý opak se stal pravdou. Kromě webových linek začali hosté oceňovat i samotné místo – nejvyšší poschodí budovy, které je spojeno se stylovou terasou. Asi si pomyslíte, že takový myšlenkový pochod nemůže příliš fungovat, ale on opravdu funguje. Například v letních nebo jarních měsících je terasa nedílnou součástí naší kavárny, kde si hosté doslova podávají dveře. Nakonec se tak ukázalo, že tato netradiční volba byla přínosem a obchod výhodou. A když se k tomu přidaly i další pozitiva – web kavárna se stala místem. Které si hosté v hojném počtu dokázali nalézt. Pochopitelně, museli jsme se otáčet. V dnešní době, kdy má web minimálně každý druhý přímo v mobilu. Není jednoduché přilákat hosta na počítač kdesi na stole.

Museli jsme realizovat různé novinky a vylepšení – popř. překvapení, aby od nás návštěvníci neodcházeli. Postupem času tak naše web kavárna získala i rozměr knihkupectví, malé galerie nebo společenského centra. A jelikož se u nás denně střídají návštěvníci a různé akce, musíme dbát i na tzv. „štábní kulturu.“ A nejedná se pouze o toalety, podlahy nebo nápojový lístek. Nezanedbatelnou roli hraje i čistota oken, což si mnozí ani neuvědomují. Vždyť přece kavárna není obývací pokoj ani ložnice, tak proč by si měli hosté všímat právě oken? Jenže zdání opravdu jako vždy – úspěšně klame. Nejenže jsme měli jednu celou stěnu ze skla, ale daný prostor a terasa byly skvělou vyhlídkou, z které bylo naše město a blízké hory jako na dlani. Nemít tedy dokonale čistá okna by logicky znamenalo negativní odezvu a ztrátu přízně návštěvníků. Určitě není třeba příliš zdůrazňovat. Že udržování masivní prosklené stěny a oken umístěných ve výšce – rozhodně není pro amatéra žádnou hračkou. Platilo naše neodborné pravidlo, že kam jsme mohli dosáhnout, tak tam jsme okna nějakým způsobem vyčistili.

Ostatní…

Ostatní – pro nás nepřístupný prostor – zůstával jaksi bokem. Určitě, nějaké nápady a pokusy tu byly, ale ty rychle zapadly prachem. Situace konečně dospěla k bodu. Kdy jsme oba nabyli přesvědčení, že to vyřeší pouze jasný a radikální řez! Nebudeme se už trápit, a celý problém proto přenecháme raději odborníkům. Nic naplat, bylo důležité si uvědomit, že naše možnosti jsou dost limitované. Zní to sice hezky, ale kde skutečné odborníky a profesionály sehnat? Budu upřímný – vždy jsem se řadil k tzv. „akčním typům,“ takže pochopitelně takový úkol připadl mně. Najít skutečné profesionály se stalo určitou výzvou, protože v našem případě se nejednalo o jednorázovou výpomoc. Rozhodně bylo naším cílem získat dlouhodobou a smysluplnou spolupráci. Hned ráno, kdy byl v naší web kavárně ještě klid a prázdno. Jsem si i já sednul ke stolu s počítačem a začal vyhledávat firmy, které se čištění oken věnují profesionálně. A které svým rozsahem ovládají i další úklidové služby. Podlahy, čalouněné židle a ostatní podobné součásti interiéru si také doslova říkají o odborný zásah profesionálů.

Čím zkušenější, tím pochopitelně lepší. Jsem zastáncem přímé cesty k cíli – bez zbytečných odboček a zatáček. Proto jsem při hledání té nejvhodnější firmy vsadil na odkazy klientů, jejich osobní poznatky a zkušenosti, či přímé doporučení. V mém případě se tento postup zatím vždy osvědčil. Netrvalo ani příliš dlouho, kdy jsem narazil na mezinárodní úklidovou a čistící společnost A SERVIS. Právě ona měla u svého jména dlouhý seznam pozitivních reakcí, poděkování a velice dobrých zkušeností mnoha klientů s úspěšně provedenými realizacemi různých úklidových služeb. Pro mne dalším silným podnětem bylo zjištění. Že tato skupina kvalifikovaných myčů,  Umývaní výloh Praha  se na profesionálním úklidovém trhu služeb pohybuje již více jak 20 let. To vysílá jasný signál, že se jedná o firmu s velkým kreditem. Která má dostatečný prostor na odborné doladění svých používaných postupů a technologií. Právě díky své mnohaleté činnosti může společnost A SERVIS nabídnout svým klientům služby v té nejvyšší kvalitě. Přirozeně, že právě špičková kvalita odvedené práce je cílem každé jejich zrealizované objednávky.

Druhou…

Druhou stranou té samé mince je maximální snaha, aby byl zákazník spokojen do té míry, že v budoucnu bez zaváhání opět sáhne po této firmě jako první, zcela samozřejmé volbě. Firma A SERVISrealizuje úklidovou a čistící činnost skutečně v širokém profesionálním rozpětí. Jednou s jejich činností je také odborné a vysoce kvalitní ošetření oken, prosklených fasád nebo interiérových skleněných stěn. Společnost se rovněž věnuje profesionální, plně odborné likvidaci graffiti a různých druhů plísní, hloubkově čistí koberce a podlahy. Nedílnou součástí jejich úklidových služeb je rovněž speciální preventivní program pro ošetření zdiva, fasád, podlah nebo oken. Společnost A SERVIS má své spokojené klienty nejen v České republice a na Slovensku, ale také na náročných trzích Rakouska a Německa.

Početní klienti tak mohou využívat systém mytí a čištění oken, který je postaven na precizním vyčištění, dokonalém vyleštění a následné speciální ochraně. Základním předpokladem dosažení špičkové kvality a dokonalého výsledku je zde vždy komplexnost. Společnost A SERVIS  totiž nikdy nečistí pouze okenní tabule nebo sklo, ale vždy pracuje s oknem jako celkem. Tedy včetně rámů a parapetních desek. Jeden příklad za všechny. Řekněme taková okna, která se stala součástí stavebních prací nebo rekonstrukce. Odborný proces důkladného ošetření. Vyčištění a následného vyleštění musí být vždy zahájen odstraněním zbytků stavebních materiálů a látek, prachu a špíny. Základ úspěšného odstranění těchto hrubých a nepříjemných nečistot vždy spočívá na kvalitní profesionální škrabce a schopnostech zkušeného odborného pracovníka. Tato činnost vyžaduje notnou dávku opatrnosti a soustředění. Kromě reálné možnosti poranění, hrozí navíc i poškození povrchu okenního skla, rámů, parapetních desek i nejbližšího okolí.

Z….

Z hlediska prvotřídní kvality odevzdávané práce, je pro společnost A SERVIS. Sebemenší poškození klientova majetku zcela nepřijatelné. Velice ostrou škrabkou se tedy okna pečlivě zbaví hrubých nečistot, zbytků cizorodých látek a stavebních materiálů. Po této náročné etapě je okno připraveno k mokrému mytí a čištění. Zde sehrává klíčovou roli roztok originálního čistícího prostředku. Který profesionálové společnosti A SERVIS nazývají rozmývákem. S jeho pomocí jsou potom precizně umyta a vyčištěna nejen okenní skla, ale samozřejmě celá okenní konstrukce. Je třeba podotknout, že rozmývák byl vyvinut na základě dlouholetých zkušeností odborníků společnosti. Je tak vytvořen pečlivý předpoklad efektivního účinku i pochopitelné šetrnosti vůči celému oknu. Čištěné okenní nebo prosklené ploše tak skutečně nehrozí žádné poškození, které by způsobily chemické účinky rozmýváku. Zmiňovaný technologický postup čištění oken rozmývákem jednoznačně představuje základ vysoké kvality celkového vyčištění.

Okna…

Okna jsou tímto způsobem zbavena nejen veškerých nečistot a špíny, ale také nepříjemné, velice odolné mastnoty a mikroskopických částeček atmosferického spadu. Následným technologickým krokem celého procesu ošetření oken je použití kvalitní gumové stěrky. Pro celkový úspěšný výsledek je nasazení gumové stěrky stejně tak důležité, jako předchozí technologické kroky. Proč je vlastně obyčejná stěrka tak důležitá? Důvod je jasný. Reálné nebezpečí se skrývá v podobě původního leštidla, které představuje nepříjemný problém. V žádném případě jeho zbytky nesmí na okenních tabulích zůstat. Komerční chemická leštidla dokáží vytvořit na vyleštěných oknech charakteristické a nevzhledné šmouhy. Pokud tedy nejsou tato původní leštidla dokonale odstraněna, buťe si jisti, že za krátkou dobu se tyto stopy na oknech objeví znovu. Jedná se o zásadní fakt a zároveň příčinu, proč společnost A SERVIS již z principu odmítá leštit okna klientů leštící chemií. Odborní pracovníci spoléhají pouze na mnohaletými zkušenostmi prověřenou techniku tzv. suchého leštění. Náplní tohoto osvědčeného postupu je přitom jen použití čisté bavlněné textilie, fyzická zdatnost a zručnost pracovníka, která je doprovázena velkou dávkou trpělivosti a pečlivosti.

Touto…

Touto jedinečnou „trojkombinací“ jsou okna zákazníka leštěna tak dlouho. Dokud nejsou precizně čistá a zářivě lesklá. Pochopitelně, z hlediska pracnosti se jedná o mnohem náročnější postup, ale konečný výsledek hovoří za vše. Již pouhé letmé porovnání oken leštěných suchou cestou s okny leštěnými chemickými přípravky, signalizuje markantní rozdíl v lesku a celkové kvalitě. Navíc, okna vyleštěná suchým způsobem vydrží čistá a zářivá nesrovnatelně delší dobu. Prach, špína a různé druhy nečistot z ovzduší se zkrátka nemají šanci na dokonale lesklé a hladké ploše snadno uchytit. Je odborně i prakticky jasně prokázáno, že chemické leštidlo vytváří na skle pouhým okem neviditelný mikrofilm. Který se během krátké doby – vlivem slunečního záření a povětrnostních vlivů, mění v lepivou jednolitou plochu. Samotné sklo tak vytváří ideální „přistávací plochu“ pro veškeré nečistoty a prach. Jediným účinným řešením se potom stává nové pečlivé vyčištění a vyleštění oken. Což pochopitelně pro klienta znamená nový zásah do finančního rozpočtu.

Pouze malá poznámka, takříkajíc ze života – chemické leštidlo má zkrátka na klienta dobře nachystanou past. Do které téměř každý naivně spadne. Každý majitel okna se totiž domnívá, že čím více lesku – tím je potřeba více chemie. A kde to ještě není ono, tak ještě chemii přidáme… Pochopitelně, během krátké doby zjistíme, že výsledek vůbec nekoresponduje s našimi představami – okna jsou samý flek a šmouha. Postup prověřeného suchého leštění je jedinou garancí trvale vysoké kvality, kterou klient právem očekává. V případě společnosti A SERVISse jedná o nejzákladnější, přitom od prvních dnů své činnosti. Plně využívaný způsob firemního systému ošetřování oken. Díky této zásadě se daří velice úspěšně realizovat každou přijatou objednávku. Naprosto klíčové ovšem je, že s jeho pomocí se spolehlivě daří naplňovat vysoké nároky klientů, jejich očekávání a představy. Důvěra každého zákazníka je totiž pro mezinárodní úklidovou a čistící společnost A SERVIS neměnným a pevným závazkem, který nesmí být nikdy zneužit. Firma si plně uvědomuje, že co dnes znamená být na vrcholu úspěšnosti. To zítra může znamenat pouhou průměrnost.

Neváhá…

Neváhá proto neustále implantovat do svých technologií progresivní vylepšení, která posouvají celý technologický systém mílovými kroky kupředu. Proto nyní, díky ochrannému nano-prostředku GlasProtect lze prodloužit vzhled zářivě čistých a lesklých oken o mnohem delší dobu. Jedná se jednoznačně o velkou konkurenční výhodu, která posouvá kvalitu této čistící a ochranné činnosti o značnou úroveň výše. Chemický prostředek GlasProtect je stěžejní složkou systému ochrany oken, který také známe pod názvem hydrofobní impregnace. V podstatě se jedná o jedinečnou progresivní technologii, která vychází z vlastností nano-částic a jejich unikátních schopností. Tento proces dokáže již vyčištěná a vyleštěná okna ochránit před mocnými silami počasí  stejně kvalitně, jako před ostatními negativními vlivy. Odborná aplikace této progresivní látky na prosklenou plochu probíhá v několika přesně stanovených krocích. Na kvalitně vyčištěná a vyleštěná okna se nanese první – základní vrstva nano-prostředku GlasProtect. Aplikovaná vrstva se nechá přibližně 20 minut zaschnout a vytvrdit.

Na vzniklý podklad se poté nanese další vrstva tohoto unikátního ochranného prostředku. Po jeho dokonalém zaschnutí se takto ošetřená plocha pracovníky firmy A SERVIS vyleští suchým způsobem do vysokého lesku. Efektivnost celého procesu, jeho hospodárnost a komplexní výhodnost se klientoví vrací prakticky okamžitě. Okna zůstávají dlouhodobě čistá a lesklá. V případě nutnosti následného ošetření oken bude klient potřebovat pouze čistou vodu. Díky jedinečné nano-vrstvě GlasProtect si okna udržují dlouhodobě vysoký lesk a výtečnou úroveň čistoty. Při novém ošetření již není potřebná žádná čistící chemie ani prostředky. Pouhé nenáročné opláchnutí čistou vodou tak šetří nejen značné finanční náklady, ale pochopitelně také drahocenný čas a vynaloženou práci. Ochranná nano-vrstva GlasProtect okna precizně a zcela spolehlivě ochrání. Veškeré nečistoty a špína na oknech se totiž systematicky shlukuje do miniaturních kuliček, které se paradoxně – díky vlivu počasí a zemské gravitaci – nezadržitelně ocitají na zemi. Je nezbytné dodat, že tento jedinečný a moderní způsob likvidace je tak dokonalý, že po sobě na oknech nezanechává žádné, ani ty sebenepatrnější stopy.

Další…

Další výhodu hydrofobní impregnace představuje skutečnost, že dokáže cíleně a velice efektivně zamezovat tvorbě agresivního vodního kamene, různých druhů plísní, škodlivých skvrn rzi, případně soli. Plochy chráněné nano-impregnací rovněž účinně odolávají škodlivým vlivům UV záření. Díky této ochraně nejsou okna náchylná ke změnám vlastní materiálové struktury. Okna jsou tak mnohem odolnější proti stárnutím a postupnému procesu degradace. Úklidová a čistící společnost A SERVIS poskytuje na plnou funkčnost nano-ochrany GlasProtect záruku 2 roky. Její kompletní životnost ovšem spolehlivě vydrží až 5 let. Nano-impregnace se tak stává jedinečným produktem, který účinně udržuje a spolehlivě ochraňuje čistotu a kvalitu vyleštěných oken. Je přirozené, že jsme pro naší web kavárnu vybrali služby mezinárodní úklidové společnosti A SERVIS a s důvěrou očekávali, že konečný výsledek snese ta nejvyšší kritéria. Dohoda s touto firmou byla rychlá a zcela bez problému – jako bychom se znali již léta. Pracovníci společnosti byli příjemní, vstřícní a přesně věděli, co od nich naše kavárna očekává. Neviděli žádný problém ani v sobotním dopoledním termínu, kdy je naše kavárna pro návštěvníky zavřená. Pravdou je, že cenová relace jejich služeb je nepatrně vyšší, ale mi jsme hledali skutečně špičkovou kvalitu, nikoliv průměr. Čištění a mytí oken ve výškách a těžko přístupných místech tito odborníci brali jako samozřejmou součást objednávky, neboť na tyto práce mají vyškolené pracovníky a certifikovanou techniku pro práci ve výškách.

A…

A samotní odborní profesionálové firmy? Přišli přesně v termínu, s úsměvem a dobrou náladou. Svůj každý pohyb měli doslova v krvi a sehráli u nás dokonalý odborný koncert. Zkrátka, profesionálové při své každodenní práci. Po precizním umytí a vyčištění všech našich prosklených ploch nanesli také pochopitelně nano-vrstvu GlasProtect. A konečný výsledek? Okna a všechna prosklená místa vypadala jedním slovem – úžasně. Bez jediného otisku, bez jediné šmouhy, či mapy. Prostě nádherně čistá a zářivě lesklá. Ano, s výsledkem jsme byli maximálně spokojeni. A to nemluvím a všech výhodách, které nám poskytuje aplikovaná nano-impregnace GlasProtect. V našich podmínkách prostě funguje skvěle. Je proto zcela přirozená naše reakce – se společností A SERVIS jsme uzavřeli dlouhodobou Smlouvu o spolupráci. Do jejich odborných rukou s plnou důvěrou svěřujeme ošetřování nejen našich oken, ale celého interiéru naší web kavárny. Pokud i vy máte podobné problémy s údržbou svého interiéru doma nebo ve firmě. Upřímně vám s kolegou doporučujeme obrátit se na mezinárodní společnost A SERVIS. Kvalitní úklidové a čistící práce jsou pro ni samozřejmou součástí profesionality a jejich dobrého jména. Osobně jsem pevně přesvědčen, že s jejich odbornou činností budete stejně tak spokojeni, jako já s kolegou a naše web kavárna.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

 

 

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *