Vaše okna jako ze škatulky

1076 0
Mytí fasády Brno

Vlastním internetovou kavárnu, kam chodí primárně studenti. A v poslední době jsem měla pocit, že okna výlohy působí docela omšele, takovým tím nehezkým dojmem. A nechtěla jsem to tak nechat, protože už od malička jsem perfekcionistka. Poprosila jsem zaměstnance, aby se o to postarali, ale ani tak to nedopadlo úplně nejlépe. Vím, že odvedli dobrou práci, ale okna pořád nevypadala úplně leskle. Ale asi to bylo tím, že na to prostě nemají takové prostředky, jaké jsou na to potřeba.

Ale nechtěla jsem to tak nechat. Takže bylo potřeba najít úklidovou firmu, která by mi s tím pomohla. Neměla jsem se žádnou zkušenosti, tak jsem se musela spoléhat na rady a recenze na internetu. A pročetla jsem toho vážně hodně, abych měla jistotu, že to dobře dopadne. Nechtěla jsem, aby to byly zbytečně vyhozené peníze. A nejvíce se mi zamlouvalo Mytí fasády Brno, protože měla skvělé reference.

Sice…

Sice lidé zároveň varovali před tím, že jsou trochu dražší, ale že je to investice, která se určitě vyplatí, takže jsem se rozhodla pro ně. A jsem vážně ráda, že jsem si je vybrala. Okna umyli perfektně a já jsem vážně nadšená. Já bych se s tím vším štvala klidně celý den, dost možná i déle. To si za to radši zaplatím, zvlášť když vezmu, že to ve výsledku nebylo ani nijak extra drahé, jak jsem zprvu podle varování očekávala.

A abych se už o okna nemusela starat, dali mi na ně skla impregnaci GlasProtect – GSP, která vydrží i několik let a špína ze skel se opláchne jen proudem vody. Tímto bych tuto firmu chtěla všem doporučit, protože odvedli fakt skvělou práci a mě tím tak ušetřili hromadu času. Zaměstnanci byli navíc velmi milí, ochotní a slušní a neměla jsem s nimi jediní problém – přišli v čas, práce odvedli dobře.

Další…

Další výhodou je, že tato firma právě nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb, takže když budu někdy potřebovat něco dalšího, tak se určitě znovu obrátím na ně, protože se mi s nimi jednalo opravdu dobře a vím, že tam mám záruku nejlepší kvality a i dobrého jednání. A nerada jednám s nepříjemnými a nespolehlivými lidmi, i když třeba nabízejí dobrý servis.

A jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má firma opravdu široké pole působnosti. A i to je záruka kvality. Pro více informací o jejich službách navštivte jejich webové stránky. Jsem si jistá, že tam najdete vše, co byste z úklidových služeb mohli potřebovat. Já osobně už se na nikoho jiného obracet v budoucnu nebudu. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *