Prostory v lázních jsou zase čisté

963 0
Špinavá fasáda, čištění Ústí nad Labem

Pokud se vám na stěně domu nebo kdekoliv objeví plíseň a nečistoty, pak určitě neváhejte kontaktovat Špinavá fasáda, čištění Ústí nad Labem. Já jsem za jejich pomoc vděčná a nemůžu si je vynachválit. A to nejen jejich práci, ale tak postup a přístup. Všichni ve firmě jsou moc milí, od paní na telefonu až po samotný tým pracovníků, kteří pracují spolehlivě a rychle.

Nám se objevila plíseň na fasádě lázní. To jsme nemohli nechat jen tak, protože to by nám samozřejmě odlákalo naše zákazníky. Když firma přijela, prohlédla si stěny a objevila i plíseň a mech na místech, o kterých jsme neměli ani ponětí. Plíseň sice byla v začátku, ale mohla se rozšířit velmi rychle a způsobit nám další škody. Proto jsme se dohodli s pracovníky, že nám ošetří proti plísním raději všechny zdi lázní.

Paní…

Paní na telefonu byla milá, nebyl problém, aby nám vyhověli vstříc v termínu, který se hodí nám. To náš potěšilo. Jejich ochota a flexibilita byla skvělá. Z týmu jsme byli nadšeni ještě více. Myslel jsme si, že práce jim zabere několik dni, oni ale pracovali svižně a přesto pečlivě. kousek po kousku nás zbavovali hnusné a nebezpečné plísně a dalších nečistot.

Tým pracovníků nás ujistil, že se nemusíme obávat, ale že všechny skvrny, které na stěně být nemají, zmizí rychle a nadobro. Na některých místech byla plíseň už hodně rozrostlá, ale i s tím si tým poradil. Díky jejich technice jsme měli fasádu dokonale vyčištěnou za pár hodin. A já si myslel, že to bude trvat celý den. Fasádu vyčistili pomocí speciální čistící pěny, která se na fasádě udrží dlouho a svou intenzitou zvyšuje čistící účinek.

Z fasády…

Z fasády odstranili vodní kámen i nehezkou a nebezpečnou plíseň. Na plíseň používají desinfekci i speciální nátěr LSG. A jak konkrétně postupují? Nejprve je mechanické a chemické čištění fasády tlakovou vodou s čistící chemií, která udrží fasádu v dobrém stavu. Fasáda je dokonce i jednotně barevná a není potřeba obnovovat fasádní výmalbu.

Pak je na řadě chemický nástřik, a nakonec se aplikuje protiplísňový nátěr LSG, který je v boji s plísněmi naprostou jedničkou. Nátěr vydrží fungovat proti plísním 6 až 10 let, záruka na něj je dva roky. Když jsme se šli na fasádu lázní podívat s kolegy, tak jsme byli nadšení. Fasáda vypadala snad ještě zářivěji. Jsme rádi, že jsme si pozvali. Bez nich si nedovedu představit, jak by za pár měsíců lázně vypadaly. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *