Nabízí nespočet výhod

1170 0
Jak čistit fasádu od plísně

Hledáte někoho, kdo by se vám postaral o vaši znečištěnou fasádu? V tom případě se obraťte na úklidovou firmu. Fasáda naší půjčovny obleků byla už opravdu ve špatném stavu a nejhorší bylo. Že se na ní dokonce začala dělat plíseň. A bylo nutností se o to postarat, protože něco takového rozhodně může odlákat zákazníky. A taky bylo jasné, že mi to vyčistit nedokážeme. Takže jsme hledali firmu, která už bude vědět jak čistit fasádu od plísně a našli jsme právě úklidovou firmu a jejich protiplísňový nátěr nám moc pomohl. Takže tento nátěr musím opravdu všem moc dopoučit. Protože věřím, že nikdo z vás o plíseň na fasádě nestojí. Navíc samotné nanesení nátěru LSG je finančně mnohem méně náročné než samotné odstraňování plísní. A lidi jsou skutečně spolehlivý. Jsou to zkušení specialisté a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce.

Na…

Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. A proto jsem se rozhodl dát ten nátěr i dovnitř. Skvělé je, že tento nátěr je vhodný i do prostorů, kde se pracuje s potravinami. Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout.

Přičemž…

Přičemž vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet. Nátěr má vlastnost difuzního odporu, takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí.  Výhodou tohoto nátěru je také to, že výrazně prodlouží životnost a barevnou stálost fasádního nátěru. A díky tomu může být vaše fasáda opět v naprosto perfektním stavu. Pokud chcete více informací o službách této firmy, tak vám doporučuji, abyste se podívali na jejich internetové stránky. Firma své služby realizuje nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají širok pole působnosti.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *