Okna ve veterinární ordinaci se zase lesknou čistotou

1112 0

Na okraji města provozuji veterinární ordinaci pro všechna zvířátka a mazlíčky, které něco trápí. Aby se jim u nás líbilo a byli v klidu, snažíme se čekárnu vybavit hračkami a zpříjemnit I pro majitele. Dbáme hlavně na čistotu a pořádek. Do toho spadá i mít čistá okna a veškeré výlohy. Jelikož jsem ale opravdu vytížená a nemám skoro na nic čas, natož umývat všechna okna v ordinaci a v čekárně, musela jsem si objednat úklidovou firmu. Vybírala jsem dlouho, abych si byla jistá kvalitou a profesionalitou. Proto jsem sáhla po Mytí prosklených fasád Brno, která měla mnoho pozitivních recenzí od několik velkých firem I soukromníků. To mě přesvědčilo, že jsem zvolila správně. Do firmy jsem zavolala a za dva dny jsem už očekávala v ordinaci tým pracovníků. Mile mě překvapilo, že se hned vrhnuli do práce a byli velice usměvaví a milí. Nejprve kvalitně umyli všechna okna, a to jak z venku, tak zevnitř.

Umyli…

Umyli dokonce i rámy a parapety, které byly dost špinavé. Jejich technologie mytí oken spočívá v pečlivém provedení čistým rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Guma je na stěrce proto, aby se okna nepoškrabala a nezničila. Až okna zaschnula, tak pracovníci začali s leštěním. Díky dlouholetým zkušenostem využívají tzv. trik suchého čištění. Leštící přípravky u nich tedy rozhodně nehledejte, protože oni používají pouze suchou a čistou bavlněnou plenu, kterou dokonale vyčistí všechny skleněné plochy. I když je tento postup o hodně náročnější fyzicky, tak má výtečné výsledky a jejich technika leštění nemá rozhodně konkurenci. Společnost má totiž spolehlivě ověřeno. Že při použití leštících přípravků za mokra jsou po krátkém čase vidět na oknech esteticky nepřijatelné šmouhy a tahy leštění. To ale právě s touto metodou nehrozí.

Dokonce…

Dokonce si skvěle poradili i s nějakými starými nálepkami. Které mi někteří klienti, převážně děti, lepí na okna. Po skončení jsem byla opravdu nadšená, protože oka se lesknula již z dálky. Dokonce ještě několik týdnů po jejich odchodu to u mě vypadalo jako kdybych právě umyla okna, a to mě moc těšilo. Nemusela jsem se o ně tak moc starat, jako před tím. Rozhodně můžu tedy firmu doporučit i dalším, kteří potřebují pomoci s mytím a leštěním oken. Je neskutečně spolehlivá, má schopný, profesionální a vstřícný tým pracovníků a navíc, výsledek jejich práce je bezkonkurenční.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *