Nic není dokonalé. Ale s dokonalostí se velmi přibližuje

982 0
Haly Praha, čištění podlah

Vlastním realitní kancelář, a protože se nám víc dařit a měl jsem víc a víc zaměstnanců a schůzek, bylo načase změnit prostory a přesunout se do nějaké větší kanceláře. A v jedné administrativní budově měli volno, tak jsme po tom místě hned skočili. Ale dát ho do pořádku už bylo jen na nás. A bohužel podlaha vypadala vážně tragicky. Nakonec jsem se rozhodl, že na to nechám najmout úklidovou firmu. Ale s žádnou jsem doposud neměl zkušenosti a nikdo z mých kolegů také ne, tak jsem byl odkázaný pouze na recenze na internetu. Naštěstí na googlu se dá dneska najít skoro všechno, tak to nebylo úplně tak těžké. Nechtěl jsem někoho, aniž bych si ověřil, že odvádí dobrou práci. A po přečtení několika fór a narazil na Haly Praha, čištění podlah , která nabízí strojové čištění podlah a měla opravdu vynikající ohlasy.


Takže…

Takže jsem je kontaktoval a domluvil se s nimi na všech podrobnostech. Nebylo to sice nejlevnější, ale všichni na internetu psali, že se to opravdu vyplatí, tak jsem usoudil, že to by to měla být ta nejlepší volba. A jsem s nimi skutečně spokojený. Jejich ochotný přístup se mi velmi líbil a s výkonem jejich práce jsem byl nadmíru spokojený. Zaměstnanci z A SERVIS předvedli precizní práci a po nečistotách nezůstaly jediné stopy. Podlaha vypadala opravdu mnohonásobně lépe. Dále mi doporučili pravidelné čištění, protože je zde velká frekventovanost osob a bylo by lepší ji čistit každého půl roku. Nijak příliš mě přemlouvat nemuseli, vlastně to ani nedělali, protože jsem okamžitě rád souhlasil, protože jsem s nimi byla ve všech směrech velice spokojený. Dále jsem si od nich nechal podlahu i navoskovat hlavně kvůli protiskluzovému efektu, který ocenili úplně všichni, především dámy.


Které…

Které rády nosí podpatky, protože díky tomu mají mnohem menší pravděpodobnost, že by na podlaze uklouzly. Za mě mohu tuto společnost všem jedině doporučit, protože úklidových firem je spousta a najít mezi nimi tu, která skutečně odvede kvalitní práci, není snadné, protože jich je na trhu hodně. Cena je sice o něco vyšší, ale rozhodně se to vyplatí, věřte mi. Do některých věcí se rozhodně vyplatí investovat a tohle je rozhodně jedna z nich. Nabízí i celou řadu dalších služeb, takže až budeme opět někdy něco potřebovat, tak budeme vědět, na koho se máme obrátit. A realizují je nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste mohli z úklidových služeb potřebovat.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *