Kvalita byla jednoznačně na jejich straně

1783 0
Brno, silně znečištěné podlahy, mytí

Naše firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. realizuje úklidové služby všeho druhu a snažíme se svým zákazníkům poskytovat ty nejlepší možné služby. Proto neustále sledujeme nové trendy a používáme ty nejlepší možné dostupné čisticí prostředky, kosmetiku a stroje. Ovšem to všechno ke kvalitně provedené práci nestačí. K tomu je potřeba i fyzická síla a kvalitně proškolení zaměstnanci, kteří vědí, jak nejlépe postupovat při jednotlivých pracích. Například pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Pro podlahu je důležité, aby chemie byla co nejšetrnější a splnila požadovaný cíl. Brno, silně znečištěné podlahy, mytí

jak prodloužit životnost podlahdetailní čištění podlahgenerální čištění podlah

Naše úklidová firma…Brno, silně znečištěné podlahy, mytí

Naše úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech používáme kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah. Ve většině případů jde však o čištění podlah v interiérech, ať už ve firmách nebo v domácnostech, kde většinou používáme zásaditou chemii.

jednokotoučový stroj na podlahyodstranění nečistotodstranění mastnot

Našim zákazníkům…

Našim zákazníkům dále vždy po čištění podlah doporučíme, aby si nechali podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk musíme do podlahy vetřít vícekrát, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz.

Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah.

cena čištění podlahrenovace podlahpřípravky na čištění podlah

Naší poslední zakázkou…

Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v ordinaci soukromé kardioložky. Nebyla se stavem podlahy spokojená, a tak se rozhodla vyhledat naši pomoc. A Brno, silně znečištěné podlahy, mytí se už o to bez problému postaraly. Naše strojové čištění podlah také není možnou nejlevnější variantou, co se týče čištění podlah, ale je tou nejúčinnější a má nejlepší výsledky. Podlaha vydrží čistá dlouho, takže je to i finančně výhodnější, než zvolit jinou levnější variantu. Proto se vyplatí do této služby investovat. Naše služby realizujeme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *