V případě další potřeby máme jasno

1988 0
Mytí fasády Praha

Pracuji v prodejně s obrazy a už před nějakou dobou jsem si všimla, že se na fasádě na boční stěně začala dělat plíseň. Sice to nebylo u vchodových dveří, takže by si toho hodně zákazníků nevšimlo, takže to nebylo tak zlé. Ale nechat jsem to tak taky nechtěla nechat, protože by se ta plíseň mohla rozšířit. A kdo ví, jak by se to potom čistilo a zbavovalo se toho. Prvně jsem se to snažila vyčistit savem, ale nemělo to praktický žádný efekt.

Takže bylo žádoucí kontaktovat nějakou úklidovou firmu. Takže jsme nějakou začali hledat, která by se o to postarala a našli jsme právě úklidovou firmu a jejich protiplísňový nátěr je vážně zázrak. Je to opravdu vynikající věc a opravdu to předčilo všechna naše očekávání. Takže pokud už teď víte, že je váš dům náchylný na tvorbu plísně – tedy pokud bydlíte v zatepleném domě, tak na nic nečekejte a nechejte si ten nátěr dát.

Protože…

Protože věřím, že nikdo z vás o plíseň na fasádě nestojí.  A prevence je hlavně i finančně lepším řešením. Lidi z Čištění fasády Ostrava skutečně odvádí skvělou práci. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom dali LSG, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub a dalších nežádoucích mikroorganismů. Takže budete mít od plísní už skutečně pokoj.

A skvělé je, že ten nátěr je opravdu univerzální.  LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Byli jsme tak nadšení, že jsme si ten nátěr rozhodli nechat dát i dovnitř, pro jistotu. Navíc tento nátěr neslouží pouze jako prevence proti plísním, ale taky i před usazováním vodního kamene a dalších nečistot.

Takže…

Takže je to takový univerzální zachránce. Zkrátka díky tomu nátěru bude vaše fasáda v perfektním stavu. K dalším službám této firmy patří i odstraňování graffiti, mytí oken a výloh – a to i ve výškách. A taky se zabývají i čištěním koberců a podlah. Takže až budete někdy něco z toho potřebovat, tak se určitě obrátíme jen na ně.

A jejich služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.  Takže je vidět, že mají opravdu široké pole působnosti. Takže až budeme zase něco potřebovat, tak zavoláme jedině jim. Máme u nich záruku dobré kvality, které se opravdu nebudete chtít vzdát. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *