Nátěr LSG se o to postará za vás

2609 0
Plísně na fasádě Praha

Čištění fasád nikdy není nic jednoduchého. A pokud se do toho pustíte, aniž byste skutečně věděli jak na to, nebo na to měli skutečně dobré a profesionální prostředky, protože jinak to může mít opravdu špatné následky. A o ty určitě nestojí nikdo z nás. Proto je lepší tento úkol delegovat na ty, kteří už skutečně vědí co s tím. A přesně to jsme udělali i my. My měli problémy s několika pavilony v naší zoologické zahradě, kde se na fasádách udělala plíseň.

A opravdu to nevypadalo dobře. A taky jsme se báli, aby o nemělo vliv na zvířata. Byla to sice jen fasáda, ale i tak. A muselo to zmizet, protože by to mohlo odrazovat studenty od toho, aby se u nás ubytovali. Bylo potřeba na to najmout nějakou úklidovou firmu. Tak jsme začali hledat na internetu, kde naštěstí dneska najdete všechno, co potřebujete. A našli jsme tam Plísně na fasádě Praha, která se nám zalíbila a začali jsme se víc zajímat už jen o jejich stránky a přečetli jsme si tam řadu informací.

A protože…

A protože na všech diskuzních fórech o této firmě psali opravdu hezky, skutečně samá pozitivní recenze, tak jsme se rozhodli, že využijeme právě jejich služeb. A rozhodně se ta investice vyplatila. V domluvený den přijel tým specialistů, který se o vše postaral. A díky jejich nátěru LSG se nemusíme bát, že by se tam ty nečistoty měly objevit znovu. Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout.

Přičemž vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet. Nátěr má vlastnost difuzního odporu, takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí.  Výhodou tohoto nátěru je také to, že výrazně prodlouží životnost a barevnou stálost fasádního nátěru.

Po zaschnutí…

Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky prý aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Ale pokud chcete mít jistotu, že nebudete mít problémy s plísní, je lepší se spolehnout na nátěr LSG. Protože sama za sebe mohu potvrdit, že funguje opravdu spolehlivě.

Pro více informací o servisu této firmy vám doporučuji, abyste se podívali na jejich webové stránky. Nabízí totiž nejenom odstraňování plísní, ale i odstraňování graffiti, mytí oken a výloh a čištění koberců a podlah. A to vše realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají opravdu široké pole působnosti. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *